Categorie

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Crystal Webshop
en privacy verklaring: 

 

• Vestigings- en retour adres:
Crystal Webshop
Huygenslaan 53
6901 LB  Zevenaar (geen bezoekadres)
Tel-nr: +31(0)316333101

KvK-nr: 09167986 opgericht d.d. 02-02-2007
BTW-nr: NL189040270B01

Bestellen
U kunt bij ons gemakkelijk bestellen. U plaatst uw bestelling, en na het invullen van uw adres gegevens, ontvangt u daarna automatisch een inlogcode. Bewaar deze goed! U kunt met uw email adres en inlogcode die u van ons gekregen heeft, de volgende keer inloggen.

Als u zelf een wachtwoord wilt bedenken, dan kunt u uw wachtwoord veranderen bij: Account. En hier kunt u ook uw bestel historie bekijken. Tevens kunnen hier de adres gegevens aangepast worden.
 
Bent u uw wachtwoord vergeten, vul dan uw email adres in, en vraag een nieuw wachtwoord aan. Er kan ook zonder een account aanmaken, besteld worden. 
 
Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend. Als u zekerheid wilt bij een brievenbuspost bestelling, dan vinkt u het kopje: extra optie ‘Pakketpost Nederland’ aan. Doe dit uiteraard niet bij normale brievenbuspost bestelling. (als de waarde van de bestelling zeer laag is). En ook niet als het artikel al standaard met pakketpost verstuurd wordt, want anders worden er dubbele pakketpost verzendkosten berekend!

Klanten uit België kunnen klikken op: Pakketpost België tot 2 kg (zonder tracking code, hierbij kunt u het pakketje niet volgen).

Of pakketpost België tot 2 kg met tracking code, en tot 5 kg met tracking code. Doe dit alleen als het pakketje al niet automatisch met pakketpost verstuurd wordt, anders betaald u dubbele verzendkosten! 
 
Brievenbuspost is wel nog altijd op eigen risico als de bestelling niet, of de artikelen beschadigd aankomen.

Verzendkosten zijn in Nederland gratis vanaf € 75,-  Deze korting geldt niet voor klanten uit het buitenland.

Brievenbuspost komt doorgaans de volgende werkdag aan. Bij pakketpost kan dit 1 tot maximaal 3 dagen duren (als u niet thuis bent, kunt u een briefje met de tracking code op de deur hangen, en aangeven dat de postbode het pakketje bij uw buren mag afleveren). De tracking code van pakketpost is te volgen op:
https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/track-en-trace/   
 
Betalen
U kunt kiezen voor de optie: 'vooraf betalen', U moet dan zelf inloggen met internet bankieren om de betaling handmatig over te boeken. 

U kunt ook kiezen voor iDEAL. U betaalt dan rechtstreeks met internet bankieren. Dit gaat sneller en zo kan de bestelling eerder verstuurd worden. Betaling via Paypal is ook mogelijk, hier zitten wel extra kosten aan verbonden, aangezien Paypal kosten berekend bij elke betaling. 

Nieuwsbrief
U kunt zich opgeven voor onze nieuwsbrief, of vink tijdens uw bestelling aan, dat u zich op wilt geven voor de nieuwsbrief. Wij raden dit aan. Zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van nieuwe artikelen, aanbiedingen en kortings codes, die wij via de nieuwsbrief versturen.

Ik wil iets bestellen maar het is niet meer op voorraad
U kunt dan contact met ons opnemen met de vraag of dit nabesteld kan worden, zodat we rekening kunnen houden bij onze inkoop. Of misschien heeft u geluk en kunnen we het meteen nabestellen voor u.

Betaal ik vooraf of nadat ik mijn producten hebt ontvangen?
U betaalt altijd vooraf, nadat we uw betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling direct verstuurd

Heeft u een bezoekadres?
Nee, we hebben geen bezoekadres, er kan dus ook niks afgehaald worden. We zijn alleen een webwinkel.

Herroepingsrecht
Als klant heeft u recht op om het product binnen 14 dagen na ontvangen terug te sturen zonder opgave van reden. Gebruik hiervoor ons
retourformulier
 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Crystal Webshop geretourneerd worden. 

Klachtenregeling
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar:
info@crystalwebshop.nl

U kunt uw klacht melden bij het Europees ODR-platform. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Wat betekent reviews?
U kunt een recensie geven over een artikel wat u bij ons gekocht heeft. U kunt het aantal sterren aanvinken, en uw opmerking plaatsen.

Blog
Kijk regelmatig bij onze blog voor leuke en interessante artikelen en gechannelde Boodschappen. We vinden het ook heel erg leuk om uw reacties op onze blog te horen, dus laat gerust wat van u horen!

Facebook en Spirituele Groep Pad der Verlichting
Je kunt een vriend van ons worden op Facebook, en op die manier op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen. Ook delen we hier veel informatie over edelstenen en staan er ook artikelen over spirituele onderwerpen. Tevens hebben wij een spirituele groep op Facebook waar wij ervaringen delen, en elkaar steunen in onze spirituele groei. Het heet: Pad der Verlichting. Je kunt je hier zelf voor aanmelden via Facebook. 

Stenen terug brengen naar hun Oorspronkelijke Staat van Zijn
Wij bieden als extra gratis service dat wij stenen openen. Wij verbinden het kristal dan met het kernkristal van Moeder Aarde, en met de Oerbron. Zodat de geneeskrachtige energie in de steen mag ontwaken en de steen krachtiger wordt, en langer meegaat. De stenen worden via de Oerbron energie teruggebracht naar hun Oorspronkelijke Staat van Zijn, zonder invloeden van buitenaf, of mensen die de stenen hebben vastgehouden, bewerkt enz. Dus in hun pure staat. Hierdoor ontwaakt het kristal. En wordt het energetisch 'wakker geschud'. 

Wij laden de steen nooit op met persoonlijke energie. Het gaat echt om een afstemming op de Oerbron, en voor het hoogste goed voor de steen en de persoon die ermee gaat samenwerken. Dit alles vanuit het oogpunt om de wisselwerking eerlijk te houden tussen steen en mens. 

LET OP: Wij programmeren stenen NIET; dit is oude energie. De steen een programma opdringen. Niet elke steen wil geprogrammeerd worden, of kan deze programma's dragen. Wij zijn voorstander van een eerlijke communicatie, vraag zélf aan het kristal of hij je kan helpen op dat gebied. 

Geraadpleegde Bronnen
De meeste informatie in onze shop over edelstenen komt uit het boek van Judy Hall; de Kristallengids

Groothandel
Wij verkopen niet meer aan bedrijven, alleen nog maar aan particulieren. 

Mijn vraag staat er niet tussen
Neem dan contact met ons op via: info@crystalwebshop.nl 




• Wij hanteren de PostNL tarieven voor binnen- en buitenland incl. 21% BTW. Voor een overzicht, bekijk onze Leverings Voorwaarden.

• Bij een bestelling vanaf € 75,- (Nederland) wordt de bestelling franco verstuurd. Dit geldt echter niet voor bestellingen uit het buitenland. 

• Brievenbuspost komt doorgaans de volgende werkdag aan. Bij pakketpost kan dit maximaal 1 tot 2 dagen duren (als u niet thuis bent, hang dan een briefje op met de tracking code, en vermeld dat de postbode het bij uw buren mag afleveren). Uw pakketje met tracking code is te volgen op:
https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/track-en-trace/

• Crystal Webshop probeert altijd een objectieve omschrijving te geven van het artikel en de staat waarin deze verkeert.

• Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en inclusief BTW.

• Standaard probeert Crystal Webshop uw bestelling als brievenbuspost te verzenden. Indien de bestelling niet meer als brievenbuspost te verzenden is, zal Crystal Webshop uw bestelling als pakketpost verzenden.

• Betaling is door mogelijk door middel van vooruitbetaling, iDEAL en paypal. Op het moment dat wij het volledige verschuldigde bedrag ontvangen hebben, gaan wij over tot het leveren van de bestelde producten. Betalingen met iDEAL en paypal kunnen direct verstuurd worden. 

• Betalingen dienen binnen 3 dagen bij ons binnen te zijn. Van klanten uit het buitenland, binnen 5 dagen.

• Bestellingen staan maximaal 3 dagen voor u gereserveerd. Indien wij uw betaling dan nog niet ontvangen hebben, sturen wij u een herinnering. Indien wij geen reactie van u ontvangen gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop, en wordt uw bestelling geannuleerd.

• Foto's van onze artikelen kunnen iets afwijken van het origineel. We proberen de schoonheid van onze artikelen zo goed als mogelijk vast te leggen op de foto's. Het geeft in ieder geval wel een indruk hoe onze artikelen eruit zien. Er wordt altijd het artikel geleverd als op de foto weergegeven staat, tenzij anders vermeld. Onthoud echter dat het lichtinval anders kan overkomen op foto's, of dat de kleuren van uw pc anders zijn ingesteld. Wij horen vaak van klanten dat de stenen in het echt veel mooier uitkomen!

• Bestellingen worden uitsluitend geleverd, en kunnen niet opgehaald worden.

• Wij zijn niet verantwoordelijk voor een onrechtmatig verkregen plaatje etc, die geplaatst wordt bij onze linken met het verzoek voor linken- en banner ruil. Verantwoording ligt bij diegene die een banner met ons ruilt.

• Wij zijn niet verantwoordelijk voor allergische reacties van onze producten.

• Als een artikel niet bevalt, mag deze altijd geruild worden voor een ander artikel uit onze shop. Voorwaarde is wel dat wij het artikel in exact dezelfde staat terug ontvangen en de retour kosten zijn voor eigen rekening.De standaard retourtermijn is 14 dagen.De termijn gaat in na ontvangst van het product. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling gaat de termijn pas in na levering van het laatste product. 

Retourneren is voor eigen rekening en risico. Bij schade, verlies of diefstal van de retourzending is de koper zelf aansprakelijk. Gebruik hiervoor het modelformulier. 


• Hygiëne producten zoals bijv. de parfumoliën, kunnen NIET geruild worden. 

• Wilt u als klant onze nieuwsbrief ontvangen, geef u dan hiervoor op. Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met alle nieuwe artikelen. Ook staan er regelmatig aanbiedingen en kortings- codes in de nieuwsbrieven. 

• PostNL verhoogt elk jaar zijn prijzen, dus de verzendkosten zullen ieder jaar iets hoger zijn. Houd hier rekening mee. Wij zijn als bedrijf tevens verplicht 21% over de verzendkosten te berekenen.

• Crystal Webshop kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van schade door het dragen of werken/mediteren met een artikel uit onze shop.

• Crystal Webshop behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te kunnen wijzigen of aan te vullen.

•  Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

• Alle prijzen en informatie in deze webshop zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Crystal Webshop, gevestigd aan Huygenslaan 53 6901 LB  Zevenaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Privacy Verklaring Crystal Webshop:

Contactgegevens:
https://www.crystalwebshop.nl 
Huygenslaan 53
6901 LB  Zevenaar 
Tel-nr: +31316333101

Persoonsgegevens die wij verwerken
Crystal Webshop verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer (niet verplicht)
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@crystalwebshop.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Crystal Webshop verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief (niet zonder uw toestemming)
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken (u kunt ook zonder account aan te maken bij ons bestellen)
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Crystal Webshop verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Geautomatiseerde besluitvorming
Crystal Webshop neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Crystal Webshop tussen zit. 

Crystal Webshop gebruikt het volgende programma/systeem.

CCV shop voor het hosten van de webshop. Persoonsgegevens wordt hiermee gedeeld om gegevens betreffende Crystal Webshop te verwerken.
CCV shop heeft een 
eigen privacy statement.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Crystal Webshop bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  
>   Voor de duur dat de persoon klant is bij Crystal webshop (klant heeft de mogelijkheid de account op te heffen) 
Personalia                                  
>  Voor de duur dat de persoon klant is bij Crystal webshop (klant heeft de mogelijkheid de account op te heffen)
Adres, Email enz.                      
>  Voor de duur dat de persoon klant is bij Crystal webshop (klant heeft de mogelijkheid de account op te heffen)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Crystal Webshop gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar: info@crystalwebshop.nl. 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Crystal Webshop zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Crystal Webshop wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: 
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Crystal Webshop neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via: info@crystalwebshop.nl



Terms of Conditions


We will ship your order as soon as possible. Within 1 to 2 business days. We don't ship orders in the weekend or on National holidays (in the Netherlands). 

Custom Fee
Please note that we are not responsible for custom fees in your country. 

Cancel Orders
Orders must be canceled as soon as possible, because we ship the orders within 24 hours. Once the order has been shipped, it cannot be cancelled. Unless you send the items back, and we will give a refund, after we have received the items, in the same condition it was send in.

Wrong address
We are NOT responsible if you provide the wrong address. 

Our shop is based in the Netherlands, please know it may take some time for the order to arrive. 

Shipping Time
If you live in the USA, please know that it takes 2,5 tot 4 weeks for the package to arrive, sometimes longer, because of holidays, or Christmas season. Because it has to travel overseas. We are not responsible for any delays. 

Registered mail
If you wish tracking (registered mail) please contact us, so we can change the shipping costs. This is advised on high amount orders. The costs are: € 25,95 for packages to the USA. Europe € 20,50 (may vary). 

Nature Products
We sell genuine crystals, natural (semi) precious stones. This means they are a nature product, and can contain inclusions, growing lines etc. Because it is a nature product, all crystals are different. We will never have two crystals, that are exactly the same in colour. 

Delivery Terms

After you have placed your order, you will receive an email with our bank information.

You can also pay via paypal. 

Most orders will be send without registered mail. If you wish to send the order with registered mail (including tracking and insurance), please contact us at: info@crystalwebshop.nl

Registered mail in Europa: € 20,50 (may vary)
Canada and USA: € 25,95 

Delivery time
Europe: 1 - 2 weeks
Canada, USA: 3 - 4 weeks

Crystal Webshop is not responsible for custom fees in your country. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.